Slider

SZOLGÁLTATÁSAINK

Webdesign: Tudja, hogy mit szeretne megjeleníteni a weboldalán, csak azt nem, hogy hogyan? Képzett grafikus csapatunk az Ön számára legmegfelelőbb tervet készíti el weboldala teljes arculatára.

Reszponzivitás: Az Ön weboldala minden eszközön kiválóan fog működni, beleértve a Telefont, táblagépet és a személyi számítógépet.

Statikus és dinamikus oldalak: Egyszerűen szeretné bemutatni cégét, vagy szolgáltatását, hogy könnyebben megtalálják a potenciális vevői? Esetleg szeretne egy komplexebb oldalt bloggal? Mi mindkettőt vállaljuk!

Tartalommarketing: Nagy a verseny az Ön által célzott piacon? Esetleg nincs kapacitása tartalom előállításra? Ne aggódjon, szövegíróink önnek is segítenek!

Karbantartás: Nem tudja, hogyan működtesse weboldalát? Aggódik az esetleges hibák és karbantartási nehézségek miatt? Csapatunk ezt is átvállalja Öntől!

Kapcsolatfelvétel, és árajánlat kérés:

Dizájnerünk referenciái

dreamgraphics.hu

dreamlandpolo.hu

punkrockshop.wtf

hunniagyermekei.hu

Weboldal készítés és webdizájn csomagok

Egyszerű weboldal

2 menüpontos statikus, reszponzív (minden eszközre optimalizált) keresőoptimalizált weboldal, egyszerű arculatokhoz, illetve kampányoldalakhoz. Kiváló lehet személyes vagy céges portfólió kialakításához, melyben nincs szükség a főoldalon és a kapcsolat oldalon kívül többre.
A szolgáltatás ára: 90 000 FT- 120 000 FT + üzemeltetési díj, A csomag tartalmazza egy évre a domain és a tárhely díját is.

Komplex weboldal

5 menüpontos statikus, reszponzív , keresőoptimalizált weboldal, céges arculatokhoz. Azoknak ajánljuk, akik komplex weboldalra vágynak, de nem szeretnének napi szinten posztolni, oldaluk inkább a tájékoztatást szolgálja, mintsem a napi vagy heti szintű kommunikációt az érdeklődőkkel.
Az oldalaikon belül akár egy teljes fényképgaléria létrehozására is lehetősége nyílik.
A szolgáltatás ára: 180 000 Ft – 250 000 FT + üzemeltetési díj. Csomagunk tartalmazza egy évre a domain és a tárhely díját is.

Komplex plusz weboldal

5 -7 menüpontos dinamikus, reszponzív, keresőoptimalizált weboldal, céges arculatokhoz.  Azoknak ajánljuk, akik naprakészen szeretnék tájékoztatni a jelenlegi és potenciális ügyfeleiket, valamint az érdeklődőket az újdonságaikról, vagy akár blogot is vezetnének az oldalukon. (A Somnis Books weboldalához hasonlóan)
Az oldalaikon belül akár egy teljes fényképgaléria létrehozására is lehetősége nyílik.

A szolgáltatás ára: 300 000 FT – 380 000 Ft + üzemeltetési díj, mely tartalmazza egy évre a domain és a tárhely költségeit.

Webshop

A komplex, vagy komplex plusz csomag kiegészítése webáruház résszel. Webáruháza természetesen termék szinten keresőoptimalizálva lesz, így a keresők feljebb sorolják majd Önöket a webes kereséseknél. Az oldaluk megállja helyét a jelenleg hatályban lévő jogszabályoknak, így a GDPR oldal is beletartozik a csomagba, melyek az átadás pillanatában hatályban lévő jogszabályoknak teljes mértékben eleget tesznek.
A szolgáltatás ára: 
800 000 – 900 000 Ft + üzemeltetési díj , mely tartalmazza egy évre a domain és tárhely költségeit.

Webdizájn

Cégének modern és izgalmas webdizájnra van szüksége? A kivitelező csapata már csak a tervezőre vár, hogy megkezdhesse az oldala újravirágoztatását?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

A dizájneri szolgáltatás ára: 350 000 FT – 420 000 FT

Webáruházat üzemeltetne? Ez mindig nehéz feladat.

Elkészítjük és folyamatosan nyomon követjük a készletét, valamint kezeljük a rendelés felvételének folyamatát. Önnek nem kell foglalkoznia az ÁSZF modulok kezelésével sem, ugyanis ez is benne van az alapárban.
Az üzemeltetési díj előzetes megbeszélés alapján kerül megállapodásba foglalva.

Ha ajánlataink bármelyike felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal!