Slider

ISMERD MEG A VILÁGALAKÍTÓT!

Sikerkönyvünk a Világalakító nem csupán egy általános mesekönyv! A könyv szerkesztését alkotónk Balog Krisztina grafikusművész céltudatosan végezte. A színezőket, érzékenyítő feladatokat, valamint apró kis versikéket tartalmazó könyvet saját grafikáival illusztrálta, és egyéni belső világával tette még élettel telibbé. A könyv nem hasonlít egy átlagos mesekönyvre, ez egyből az első oldal fellapozása után szembe tűnik. Formabontó természetéből adódóan azt a célt szolgálja, hogy megtanítsa a gyermekeknek, hogy a saját belső világukat ŐK MAGUK alkotják!

A Világalakító nincsen kész!

Folyamatosan bővül gyermeked kreativitásával, hiszen számos olyan feladatot tartalmaz, ahol a gyermekednek képzelőerejét kell használnia ahhoz, hogy színesítse a könyvet! Gyermeked így alakítja a könyv világát, és saját belső világát is!

LAPOZZ BELE KÉSZSÉGFEJLESZTŐ FELADATAINKBA!

Világalakító az Ózdi TV-ben

A Világalakítót egy könyvbemutató keretein belül bemutattuk az ózdi óvodásoknak és kisiskolásoknak, akiknek körében osztatlant sikert aratott. A Világalakítóban ugyanis ott van minden, amit egy kisgyermek szeret, beleértve a színezős feladatokat, a furfangos állatmeséket és a varázslatos világot, amit Balog Krisztina alkotónő beleépített. A mesék rugalmasan tanítják meg a gyerekeket arra, hogyan is működnek a hagyományos emberi értékek a huszonegyedik századi rohanó világban!

Mire tanít a Világalakító ?

  • ELFOGADÁSRA
  • EGYÜTTMŰKÖDÉSRE
  • TOLERANCIÁRA
  • KREATIVITÁSRA

Dóra (28) Óvónő

Nagyon tetszett a gyerekeknek. Amint megérkezett a könyv és Kriszti átvette a kiadótól már is érkezett óvodánkba és megajándékozott minket gyönyörű könyvével. A gyerekek nagyon szeretik az állatmeséket, és mindig nagy feladat számunkra, hogy elegendő színező legyen a foglalkozásokon. 

Gergő (32) Családapa

Kicsit úgy gondolom minden szülő magának veszi a játékot és a mesekönyvet. Számtalan idiótábbnál idiótább mesekönyvet vettünk már a gyerekeknek, és kicsit szomorúan is tapasztaltam, hogy a régi jó mesékhez hasonló történetek már nincsenek. Erre cáfolt rá a Világalakító. Pont azt az értékrendet tanítja meg a gyereknek, amit mi is szeretnénk.   

Barbara (24) Családanya

Otthonról dolgozom távmunkában 3 gyerkőccel és bizony sokszor nem kis feladat, hogy lekössem őket. Túlságosan egyszerű lenne a tv elé ültetni a gyerekeket és hagyni, hogy az szórakoztassa őket. Nem akarom, hogy agymosott kis zombikat neveljek. A Világalakítóban a borítója fogott meg és tetszett, hogy nem egy hétköznapi mesekönyv. 3 gyerek van, akkor 3 mesekönyv kell. Így mindhárom le van kötve és tudom, hogy nem butaságokkal kötik le magukat. Esténként a könyvből olvasok nekik.  

“Szülőként irtózatos nagy felelőssége van az embernek. Bármennyire is valljuk, hogy úgy gondoljuk jól neveljük a gyermekeinket sosem lehetünk biztosak abban, hogy minden döntésünk jó. Valljuk be végre, szülőként egyáltalán nem tudjuk, hogy merre vezetjük a gyermekeink életét csak találgatjuk. Mindenkinek vannak elképzelései, hogyan kellene ezt jól csinálni, de ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor csak jó emberek élnének ezen a világon!”

/Balázs (26 éves) Apuka /

Világalakító A Beauticrumbs Vlogon!
A Világalakítót most megtekinthetitek a Beauticrumbs csatornáján is egy Lazulós vasárnapi vlogban. A könyvünk így teljes bevetésen is megmutathatta magát az érdeklődőknek, akik bizony szemmel láthatóan érdeklődtek iránta! Ha szeretnéd, hogy a te gyermeked is serényen színezze az utolsó oldalak lapjait, szeretnéd, hogy gyermeked egy igazán színvonalas készségfejlesztő könyvet tudjon magáénak, úgy hogy még szép meséket és versikéket is találsz az esti altatáshoz, kattints ide!
“Nem rejtem véka alá: nem volt olcsó ez a könyv! Jóllehet nagyon jól tudom, nem mindenkinek ugyanaz az olcsó és a drága fogalma. Nekem ez most kifejezetten nem az olcsó kategóriát képezte. Mi is, mint szerintem sok szülő azon vagyunk, hogy a gyermekeinknek a legjobbat adjuk. Sok munkatársam, akinek mutattam Karácsony előtt a könyvet sokalták az árát, és mind azt kérdezték: mi volt ebben 4000Ft? Én őszintén szólva egy kicsit ezt magamra vettem. Nem vagyok gyenge elméjű, tudom miért adok ki pénzt. Teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül jól tudom, hogy az értéket meg kell fizetni, és amikor a gyermekem megkapta Karácsonyra a könyvet, az a mosoly minden pénzt megért!”

/István (31 éves) Apuka /

[et_pb_wc_images product=”682″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_images]
[et_pb_wc_title product=”682″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_description product=”682″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_description][et_pb_wc_price product=”682″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_price][et_pb_wc_add_to_cart product=”682″ _builder_version=”4.0.6″ custom_button=”on” button_text_size=”21px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#af80d6″ button_border_color=”#a485bf”][/et_pb_wc_add_to_cart]

Míért érdemes megvenni a Világalakítót?

Dezső (26) Családapa

Én ajánlottam a könyvet a barátaimnak is, mert nagyon örültem, hogy végre találtam egy olyan könyvet, ami idézi egy kicsit előttem a régi állatmesék világát, amiből egy csomót lehetett tanulni. A munkatársam is vett könyvet és náluk is nagy volt az öröm!

Anett (45) tanítónő

A mai gyerekeket nagyon nehéz lekötni huzamosabb időre, mert a különböző játékok, telefonos alkalmazások világában (amiben már a legkisebbek is elboldogulnak) sokkal több impulzus található. A Világalakító viszont úgy látom egy jó alternatíva lehet, ugyanis beépíti a mesék világába a modern technikát!

Odett (48) gyerekpszichológus

A gyerekek nagyon könnyen tudnak azonosulni az állatok világával. A fabulákban is azért az állatokat használják a mesélők, mert leegyszerűsítik az emberi viselkedést és a hozzá tartozó tulajdonságok archetipusait. A gyerekek így azonosulnak a követendő erkölcsi értékrenddel. A Világalakítóban nagyon szépen mutatja magát ez az erkölcsi értékrend! Ajánlom mindenkinek!