Oldal kiválasztása

Egy lélegzetelállító Mesekönyv! Vagy foglalkoztató könyv?

A Kisfiamnak minden este elolvasok egy mesét a Világalakítóból, és ami számomra a legmeglepőbb, hogy a gyermekem elkezdett engem kioktatni! Apa, emlékezz mit mondott a bölcs bagoly a gonoszkodó malacnak!

István (35)

A világalakító nem kimondottan egy mesekönyv, sokkal inkább mondhatnánk egy interaktív mesékkel egybekötött foglalkoztató füzetnek. A szerző Balog Krisztina grafikusművész maga is nagy hangsúlyt fektet a gyermekek nevelésére. Ő maga is szervez kézműves táborokat, ahol a legtöbb gyermek szabadjára engedheti a fantáziáját! Természetesen melyik az a téma, ami kicsi és nagyobbacska gyermekeket is őszintén le tud nyűgözni még hosszú évek távlatában is? Hát persze, hogy az állatok világa! A szerző visszanyúl a klasszikus mesemondás népi fabulákra alapuló világához, azonban mer modern lenni, és olyan üzeneteket fogalmaz meg, mely gyógyír lehet a huszonegyedik század gyermek lelkében dúló harcokra. 

Az ötlet nagyon egyszerű volt! Szerettem volna a régi fabulákat ötvözni a modern kor kihívásaival és mindezt igyekeztem egy művészi mederbe terelni. A végeredmény…Nos, azt mondjátok meg ti!

Balog Krisztina

Szerző

Légy része kreatív kalandunknak!

Vásárold meg most elővételben a Világalakítót, és légy Te is ott az elsők között, aki megismerheti a könyv magával ragadó világát!

Balog Krisztina

A főiskolai és egyetemi éveim alatt szerettem meg úgy ténylegesen a rajzolást, talán a leghíresebb rajzocskáim a Méhecskék, melyek magyar szóvicceken alapszanak (The Bees). Ugyanebben az időben kezdtem el próbálkozni az írással, annak hatására, hogy a 2015-ös Jónás Irodalmi Est-ről készített tudósításomat az egyetemi lap publikálta, és Jónás Zoltán elismerő köszönetében bíztatott, hogy folyjak bele komolyabban az írói munkába.

Schedule an Event

events@divisophia.com

Contact Agent

publishing@divisophia.com

Contact Author

author@divisophia.com