Oldal kiválasztása
Slider

Mércse-Ágfalvi Judit Ügyvezető igazgató

Fiatalos csapatunkkal mindig arra törekszünk, hogy klienseink mindig a lehető legjobb minőségben részesüljenek. Mi nem csak egy kiadó vagyunk, hanem sokkal inkább egy életérzés. Nálunk a szerző nem csupán egy egyszerű alkotó, hanem sokkal inkább egy sztár, aki a saját tehetségével és építő gondolataival jobbá teszi a világot! A Somnis nem csak egy kiadó, hanem egy olyan platform, amin keresztül alkotó és olvasó egymásra találnak. Egy kreatív közösség, ahol egymásért vagyunk, nem egymás ellen!

Mércse László Gergő kreatív igazgató

Azért hoztuk létre ezt a weboldalt, hogy megadjuk a lehetőséget műveik publikálására azoknak a tehetséges szerzőknek, akik már régóta álmodoznak könyvük kiadásáról, de még nem mertek elindulni ezen a rögös úton. Mi a Somnis csapatában elkötelezett hívei vagyunk annak a gondolatnak, hogy minden könyv a szerző lelkének egy darabja, és így képes megtalálni az olvasóját is. Szerelmesek vagyunk a gondolatba, hogy teljesíthetjük a szerzőink álmait és egy csodálatos karriert indíthatunk útjára! Neked is van egy megvalósításra váró álmod? Jelentkezz hozzánk írónak most!

MI A SOMNIS?

A Somnis elsősorban egy könyvkiadó, amely legfőbb feladatának tekinti fiatal, feltörekvő tehetségek támogatását az irodalmi pályán való elindulásban. Mi a Somnisnál előtérbe helyezzük, és igen is tudomásul vesszük, hogy a világ előrefelé halad. Ma már nagyon nehéz hagyományos könyvekkel a kezünkben felvenni a harcot egy olyan mértékben és olyan tempóval növekvő népszerűségű platform ellen, mint a multimédia. A Somnis Kiadó szeretne utat mutatni, és maradandót alkotni, ezért a modern multimédia felhasználásával alkotóinknak márkát is építünk. Segítjük szerzőinket abban, hogy a lehető legkorszerűbben találják meg a saját írói identitásukat, és természetesen az olvasó közönségüket. Ennek érdekében a Somnis Kiadó azon igyekszik, hogy egy író-olvasó közösséget építsen szerte az országban!

A SOMNISNÁL HISZÜNK ABBAN, HOGY:

– Lehet más a könyvkiadás

– Mindenkiben van legalább egy könyv

– A könyvkiadás nem a szuper népszerű emberek kiváltsága

– A könyv értékközvetítő

– Bárkiből lehet szerző

– Lehet a könyvkiadást lehúzás nélkül is csinálni

KÖVESD A SZARVAST!

Miért pont a szarvas?

A magyar kultúrában méltán híressé vált Csodaszarvas monda, mely a Hunor és Magor Magyar Földre találásának érzékletes története, legalább annyira meghatározó eleme nemzeti kultúránknak, mint a Turul legenda. A testvérpár lápon és zsámbékokon át űzi a csodaszarvast a Meotisz mocsarain, míg el nem jut a Kárpát Medencébe. A történetben a szarvas egy szakrális szimbólum, egy állat, mely útmutatással szolgál azok számára, akik rászorulnak. Nem feltétlenül csak a magyar kontextusban értelmezhető. Azért választottuk ezt a motívumot, mert a csodaszarvashoz hasonlatosan a Somnis Kiadó is egy új utat szeretne mutatni, gazdagítva kultúránkat megannyi igényes, és eredeti irodalmi művel. 

MIÉRT ÉPPEN A SOMNIS?

“Az első könyvem kiadása számomra egy igazi rémálom volt. Szembe találtam magam a kiadói arroganciával, és a kapcsolati tőkém gyakorlatilag nem létezett. Elutasítást elutasításra halmoztam, és rengeteg kóklerrel találkoztam, de a könyvemet nem tartottam a kezemben a sokadik elvesztegetett tárgyalás után sem. Grafikus voltam, aki a médiában dolgozott, és rendelkeztem tördelési tapasztalattal. Ekkor állt össze a kép! MAJD ÉN KIADOM A SAJÁT KÖNYVEM!”

   /Mércse László Gergő, kreatív igazgató/

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat:

Levelezési Cím: 5310, Kisújszállás, Szabadság téri ltp 11. 2. em. 11. 

e-mail: info@somnisbooks.hu

Telefon: +36 30 539 7447

Kapcsolattartó: Mércse-Ágfalvi Judit

Elérhetőségek: agfalvi.judit@somnisbooks.hu 

Életem legjobb döntése volt, hogy szerzőként csatlakoztam a Somnis csapatához!

Balog Krisztina

Szerző

Igazán minőségi kiadványok!

Sz. Gábor

Olvasó

Az illusztrációk és a könyv minősége is kiváló. Csak ajánlani tudom!

Sz. Vivien

Olvasó