A SOMNIS CSAPATA

Mércse-Ágfalvi Judit

Mércse-Ágfalvi Judit

ügyvezető igazgató

#mosolygos #ceoasszony #megoldunkmindentis

Mércse László Gergő

Mércse László Gergő

ügyvezető / kreatív igazgató

#creativity #maci #bamulatos #szeretemastarteket

Magos Anita

Magos Anita

marketing specialista

#alwayshappy #porcelanunikornis #peaceloveunity

Mércse László ügyvezető igazgató

Azért hoztuk létre ezt a weboldalt, hogy megadjuk a lehetőséget műveik publikálására azoknak a tehetséges szerzőknek, akik már régóta álmodoznak könyvük kiadásáról, de még nem mertek elindulni ezen a rögös úton. Mi a Somnis csapatában elkötelezett hívei vagyunk annak a gondolatnak, hogy minden könyv a szerző lelkének egy darabja, és így képes megtalálni az olvasóját is. Szerelmesek vagyunk a gondolatba, hogy teljesíthetjük a szerzőink álmait és egy csodálatos karriert indíthatunk útjára! Neked is van egy megvalósításra váró álmod? Jelentkezz hozzánk írónak most!

Mércse-Ágfalvi Judit Ügyvezető

Fiatalos csapatunkkal mindig arra törekszünk, hogy klienseink mindig a lehető legjobb minőségben részesüljenek. Mi nem csak egy kiadó vagyunk, hanem sokkal inkább egy életérzés. Nálunk a szerző nem csupán egy egyszerű alkotó, hanem sokkal inkább egy sztár, aki a saját tehetségével és építő gondolataival jobbá teszi a világot! A Somnis nem csak egy kiadó, hanem egy olyan platform, amin keresztül alkotó és olvasó egymásra találnak. Egy kreatív közösség, ahol egymásért vagyunk, nem egymás ellen!

KÖVESD A SZARVAST!

Miért pont a szarvas?

A magyar kultúrában méltán híressé vált Csodaszarvas monda, mely a Hunor és Magor Magyar Földre találásának érzékletes története, legalább annyira meghatározó eleme nemzeti kultúránknak, mint a Turul legenda. A testvérpár lápon és zsámbékokon át űzi a csodaszarvast a Meotisz mocsarain, míg el nem jut a Kárpát Medencébe. A történetben a szarvas egy szakrális szimbólum, egy állat, mely útmutatással szolgál azok számára, akik rászorulnak. Nem feltétlenül csak a magyar kontextusban értelmezhető. Azért választottuk ezt a motívumot, mert a csodaszarvashoz hasonlatosan a Somnis Kiadó is egy új utat szeretne mutatni, gazdagítva kultúránkat megannyi igényes, és eredeti irodalmi művel. 

MIÉRT ÉPPEN A SOMNIS?

“Az első könyvem kiadása számomra egy igazi rémálom volt. Szembe találtam magam a kiadói arroganciával, és a kapcsolati tőkém gyakorlatilag nem létezett. Elutasítást elutasításra halmoztam, és rengeteg kóklerrel találkoztam, de a könyvemet nem tartottam a kezemben a sokadik elvesztegetett tárgyalás után sem. Grafikus voltam, aki a médiában dolgozott, és rendelkeztem tördelési tapasztalattal. Ekkor állt össze a kép! MAJD ÉN KIADOM A SAJÁT KÖNYVEM!”

   /Mércse László Gergő/
ügyvezető / kreatív igazgató

MI A SOMNIS?

A Somnis elsősorban egy könyvkiadó, amely legfőbb feladatának tekinti fiatal, feltörekvő tehetségek támogatását az irodalmi pályán való elindulásban. Mi a Somnisnál előtérbe helyezzük, és igen is tudomásul vesszük, hogy a világ előrefelé halad. Ma már nagyon nehéz hagyományos könyvekkel a kezünkben felvenni a harcot egy olyan mértékben és olyan tempóval növekvő népszerűségű platform ellen, mint a multimédia. A Somnis Kiadó szeretne utat mutatni, és maradandót alkotni, ezért a modern multimédia felhasználásával alkotóinknak márkát is építünk. Segítjük szerzőinket abban, hogy a lehető legkorszerűbben találják meg a saját írói identitásukat, és természetesen az olvasó közönségüket. Ennek érdekében a Somnis Kiadó azon igyekszik, hogy egy író-olvasó közösséget építsen szerte az országban!

A SOMNISNÁL HISZÜNK ABBAN, HOGY:

– Lehet más a könyvkiadás

– Mindenkiben van legalább egy könyv

– A könyvkiadás nem a szuper népszerű emberek kiváltsága

– A könyv értékközvetítő

– Bárkiből lehet szerző

– Lehet a könyvkiadást lehúzás nélkül is csinálni

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat:

Levelezési Cím: 5310, Kisújszállás, Szabadság téri ltp 11. 2. em. 11. 

e-mail: info@somnisbooks.hu

Telefon: +36 30 366 8773

Kapcsolattartó: Magos Anita / Mércse-Ágfalvi Judit

Elérhetőségek: magos.anita@somnisbooks.hu / agfalvi.judit@somnisbooks.hu 

Életem legjobb döntése volt, hogy szerzőként csatlakoztam a Somnis csapatához!

Balog Krisztina

Szerző

Igazán minőségi kiadványok!

Sz. Gábor

Olvasó

Az illusztrációk és a könyv minősége is kiváló. Csak ajánlani tudom!

Sz. Vivien

Olvasó