Oldal kiválasztása

K. T. Hyland

Író, családanya

Ki vagyok én?

Érdeklődésem az írás iránt nem is igazából tudatosan alakult ki. Amikor elkezdtem iskolába járni, akkor sajnos nagyon lassan tanultam meg olvasni, és ez arra késztetett, hogy gyakoroljam addig, amíg nem megy. Ekkor kezdtem el édesanyám könyveit olvasni, amelyek igazi irodalmi klasszikusok voltak. Nagyon megszerettem az irodalom világát, majd egy  füzetbe magam is írni kezdtem.

Az Írás és az olvasás szeretete sosem tűnt el az életemből. Több füzetet is teleírtam és az intuíciómra hagyatkoztam mindegyik megírásánál. Nekem nem voltak nagy megvilágosodásaim a könyv írása közben, a könyveimet szenvedélyből írtam. Mindig olyan érzésem volt írás közben, mintha a történet magát alkotná.

Eddig 4 könyvem jelent meg magánkiadásban. A Ments meg! Az Esőben és a Véred védelme című sorozat első és második része. Szeretem a Fantasy műfajt mert rugalmas lehetőségeket biztosít az alkotóknak a kibontakozásra. Ha a véleményemre kíváncsi bárki is én úgy gondolom, hogy az írásnak nincs fortélya, csupán le kell ülni és írni kell! Nem kell túlgondolni, csak írni azt, ami jön.

 

BEMUTATKOZIK SZERZŐNK

KÉRDÉSED VAN?

Amennyiben szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot lehetőséged van üzenetet hagyni nekem az alábbi űrlapon. Ügynököm készséggel veszi fel veled a kapcsolatot!

KÖNYVEIM

Olvasd el legújabb könyvemet!

Legújabb könyvtrilógiám első része a Ments meg! már elővásárlásban kapható! Szerezd meg a saját példányodat most 15% kedvezménnyel és légy ott az elsők között, akik dedikált példányukat megkapják!