K.T.HYLAND – ÉLETJÁRÓK I. RÉSZ – MENTS MEG!

ELŐRENDELÉS: 2020. 03. 18. – 2020. 04. 20.

ISMERD MEG LEGÚJABB KÖNYVÜNKET!

Kisújszállási alkotónk K.T. Hyland egy varázslatos művel lepi meg közönségét! Az Életjárók sorozat első része, Ments meg! néven már egy korábbi magánkiadásában megjelent és nagy sikert aratott. A szerző azóta a művet átdolgozta és egy újabb kivitelben tárta az olvasók szeme elé. A könyv eredetileg Ments meg! címen íródott és a szerző nem táplált ambíciókat kötetcím létrehozására. A trilógia ötletének megszületése után azonban az Életjárók címmel látta el. 

MIRŐL SZÓL AZ ÉLETJÁRÓK?

Az Életjárók egy urban-fantasy trilógia, mely természetfeletti képességű lényekről és a sors által melléjük rendelt emberek kálváriájáról szól. Az alap cselekmény egy Young-nam nevű vámpír köré épül, aki egy sötét éjelen találkozik egy furcsa nővel, aki a barlangjában jelenik meg. A nő eleinte olybá tűnik nem tudja, hol van térben és időben, így nehezen érti Young nam, amit lát. A nő hol eltűnik, hol újra megjelenik, mint egy szellem. Egy alkalommal kéri tőle, hogy mentse meg, majd eltűnik, mint a kámfor egyetlen jelet hagyva maga után. Elmondja Young-nam hol és mikor keresse. Egy a bökkenő: ez a pont térben és időben több ezer év múlva válik elérhetővé. A történet ezek után életeken át folytatódik, ahol a vámpírban éledező kíváncsiság, és fellángoló emberi érzelmek egyre erőteljesebben lesznek úrrá a lényén. Az életének egyetlen célja, hogy megtalálja őt!

AZ ELŐRENDELÉS VÉGE

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ISMERD MEG SZERZŐNKET!

K. T. Hyland kisújszállási szerzőnk az urban fantasy műfajában alkot. A Somnis csapata a vele forgatott kis interjúban megpróbálta a szerzőt kicsit közelebb hozni az olvasóközönséghez. Ments meg! című regényének második kiadása az Életjárók trilógia első köteteként jelenik meg a Somnis Kiadónál. Milyen könyvei jelentek még meg? Nézd meg a videónkat és meg tudod!

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

Én az eredeti verziót olvastam, és úgy találkoztam a Somnis csapatán keresztül a második kézirattal. Látszólag nem sok változtatás került beépítésre, de az új tagolás és a történet vezetése egyértelműen sokkal olvashatóbbá tette. Én nem vagyok nagy fantasy fan, viszont a Ments meg! kimondottan lekötött, mondhatni a fotelbe ragasztott. Az egyik legjobb könyv, amit a műfajban olvastam. Sok csavar van a műben, ami elképzelhetetlennek tűnik a cselekményt követve és kicsit abszurdnak is tűnhet egyeseknek, viszont nekem pont ettől volt csodálatos élmény! Ajánlom mindenkinek, aki szereti az urban fantasy műfaját, de olyanoknak is, akik csak szimplán egy jó olvasmányélményre vágynak. Vivien (18)

Furcsa és nagyon nagyon nagyon új élmény volt. Még nem tudom eldönteni, hogy melyik kis boxba teszi az agyam. Összességében nagyon tetszett, mert szokatlan volt és izgalmasabb, mint az átlag urban fantasy könyvek. Tisztázásképpen mondanám, hogy én egyébként élek, halok a fantasyért és gyakorlatilag az óvodában is uruk-hai volt a jelem. HÁT EZ NEM AZ A FAJTA FANTASY! Az első oldal olvasása után kicsit bevallom dezorientált voltam, mert nem szokványos volt a felütés, de ennél jobban érdekelt, hogy fog fejlődni a sztori. Az első fejezet után volt egy olyan érzésem, hogy kicsit Twilight irányba megyünk. DE NEM! Ajánlom mindnekinek bátran, aki valami újat, valami huszonegyedik századit, valami megreformált fantasy irodalmat keres. Itt tényleg bármi megtörténhet. Várom a következő részeket! Balázs (31)

Irodalomtanárként, lektorként és fantasy rajongóként olvastam. Hozzáteszem nagy J.K. Rowling fan vagyok. K.T. Hylandből árad az a szolid elrugaszkodottság, ami a Rowling könyveiben is ott van. Joanne a maga nemében annak idején a Harry Potter univerzummal egy nagyon új dolgot alkotott meg. A varázslóiskola, meg a jó és a gonosz mágusok közti gigászi küzdelem a varázstalanok árnyékában egy nagyon újszerű dolognak tűnt. Joanne elrugaszkodott és még új terminológiát is alkotott. K.T. Hyland ebben a tekintetben hasonlít Rowlingra. Nagyon nagy derűvel olvastam és igazi naiv olvasóvá váltam, amint bizony nem tudtam kiszámítani az események sodrát. A történet tudatosan lezáratlan. Tudatosan nagyot akart mutatni a szerző, hogy felkészüljünk egy következő részre. VÁROM! Jöjjön! Noémi (40)

OLVASS BELE! – K. T. Hyland – Életjárók (I. rész) – Ments meg!

Nem tudod eldönteni, hogy a te világod-e a könyv? Semmi baj! Olvass bele és döntsd el te magad!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook Wordpress Help documentation.

“Az olvasás olyan birodalmakba repít el, ahol minden lehetséges, olyan helyeken járhatsz, ahol addig még nem járt senki. Felfedezheted a saját képzelőerőd határait, és ezer másik életet élhetsz meg!”

K. T. HYLAND

KÖNYV ELŐVÁSÁRLÁSA

[et_pb_wc_images product=”6450″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_images]
[et_pb_wc_title product=”6450″ _builder_version=”4.0.6″ header_font_size=”19px”][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_description product=”6450″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_description][et_pb_wc_add_to_cart product=”6450″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_add_to_cart][et_pb_wc_price product=”6450″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_wc_price]