Slider

SZOLGÁLTATÁSAINK

Banneres hirdetések: Szeretné hirdetéseit a mi weboldalunkon megjeleníteni? Készítsen velünk bannereket, melyeket később megjeleníthetünk webshopunk, és blog rovatunk oldalsávjában.

Videós hirdetések: Legyen szponzorunk online és megjelenítjük hirdetését a Somnis Könyvek videós bejegyzéseiben. Egy videónk általában több ezres eléréssel operál. Egyedi videós hirdetésünkkel az Ön vállalkozását is népszerűbbé tehetjük.

Marketing szövegírás: Egyszerűen szeretné bemutatni cégét, vagy szolgáltatását, hogy könnyebben megtalálják a potenciális vevői? Esetleg szeretne egy blog posztot a cégéről, vagy marketing jellegű cikket? Mi mindkettőt vállaljuk! Egyedileg megírt marketing szövegekkel mutatunk rá az ön oldalára.

Social Média hirdetések: Szeretné ha több releváns hivatkozás érkezne az Ön vállalkozására social media eléréseken keresztül? Hirdesse magát a Somnis Kiadó social media platformjain.

Donátori megjelenések: Szeretné, hogy céges logója megjelenjen weboldalunk kredit mezőjében a láblécen? Esetleg szeretne rákerülni könyveink hátoldalára és ezzel még segítséget is adni alkotóinknak, hogy könnyebben kikerüljenek a piacra? Legyen donátorunk és adakozzon a Somnis Kiadónak PayPalen!

Kapcsolatfelvétel, és árajánlat kérés:

Hogyan adhatok fel hirdetéseket?

Banneres hirdetések

Banneres hirdetéseink között két opció közül választhatsz. Amennyiben rendelkezel saját bannerrel, úgy magát a hirdetési költséget fizeted ki. Abban az esetben, ha nem rendelkezel saját bannerrel, úgy mi készítünk neked egyet a saját elképzeléseid alapján! 

HOGY MI IS A BANNER?

Egy olyan hirdetőfelület, mely a weboldal valamelyik mezőjében jelenik meg (általában oldalsáv) egy kis animáció formájában, mely az általad hirdetni kívánt szolgáltatásról szól. A Somnis csapata a bannereket egy hónapig hirdeti.

HIRDETÉSI DÍJ + SAJÁT BANNER: 125 000 FT/HÓ + ÁFA

HIRDETÉSI DÍJ + BANNER KÉSZÍTÉS: 200 000 FT/HÓ + ÁFA 

Videós hirdetések

A Somnis csapata elkészíti neked egyedi videós hirdetésed, mely magában foglalja a videó elkészítését a videó alatt szereplő jogtiszta aláfestő zenét, a profi minőségű szinkron női és férfi hangon, valamint egyedi tervezésű marketing videó esetén a videó forgatását is. Az így elkészített videót a Somnis a sajátjai között publikálja és mutatja be a közönségének.

ÁRAK:

EGYSZERŰ MARKETING VIDEÓ (HOZOTT FELVÉTELEKBŐL VÁGVA): 

45 000 FT + ÁFA

EGYSZERŰ MARKETING VIDEÓ (SOMNIS ÁLTAL KÉSZÍTETT FELVÉTLEK):

75 000 FT + ÁFA

ANIMÁCIÓS VIDEÓK (MAX: 3 PERC) :

100 000 FT  + ÁFA

RIPORT VIDEÓK (SOMNIS ÁLTAL KÉSZÍTETT FELVÉTELEK):

85 000 FT + ÁFA

RÖVIDFILM (MAX: 45 PERC):

250 000 FT + ÁFA

Marketing szövegírás

Marketing szövegíró opciónkban háromféle szövegből válogathat a kedves érdeklődőnk. Léteznek egyedi marketing szövegek, mely egy általa kért szöveg megírását jelenti maximum 1500 karakter tejedelemben. A második kategória a Somnis Blogon megjelenő blogposztba ágyazott marketing szövegek melyek 3000 karakterig terjednek. Végezetül pedig a külsős blog posztok, melyek szintén 3000 karakterig terjednek, de nem jelennek meg a Somnis oldalán.

ÁRAK:

EGYEDI MARKETING SZÖVEG (1500 KT): 5000 FT + ÁFA

SOMNIS BLOG POSZT (3000 KT): 10000 FT + ÁFA

EGYEDI BLOG POSZT (3000 KT): 10000 FT +ÁFA

Social Media Hirdetések 

Social Media hirdetéseink lényege, hogy hirdetőinkről egy poszt készül a Somnis Könyvek hivatalos Facebook oldalán és ez a poszt hirdetésekkel ellátva 1 hónapon keresztül kerül hirdetésre egy adott előre meghatározott célcsoport előtt. A hirdetési keretösszeget a Social Media hirdetések ára tartalmazza.

EGYSZERŰ HIRDETÉS (10 000 FT-IG): 25 000 FT + ÁFA / HÓ

INTENZÍV HIRDETÉS (25 000 FT-IG): 45 000 FT + ÁFA / HÓ

SZUPER INTENZÍV HIRDETÉS (50 000 FT-IG): 80 000 FT + ÁFA / HÓ

Donátori megjelenések

Válj a Somnis kiadó hivatalos donátorává! Támogass minket minimum 20 000 Ft-al és könyveinken, valamint weboldalunk kredit rovatában megjelenítjük céged, vagy egyesületed logóját, vagy felírjuk céged, vagy egyesületed nevét a donátori listánkra. A pénzeket, melyeket a Somnis Könyveknek adományoztok könyvkiadási célra fordítjuk!

Az adomány elküldése után továbbküldünk adatfelvételi oldalunkra!

KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Kérj árajánlatot üzenetben az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésének segítségével a fent felsorolt szolgáltatásainkink egyikére.