Slider

SZOLGÁLTATÁSAINK:

ALKOTÓI CSOMAGOK

MARKETING AJÁNLATOK

KÖNYV ÉRTÉKESÍTÉS

HIRDETŐ FELÜLET

GRAFIKAI TERVEZÉS

Válj te is a szerzőnkké!

ALKOTÓI SZERZŐDÉS
A Somnis Kiadónál történő szerzővé válás egyik lehetősége, ha szerződéses opciónkat veszed igénybe. Ha szerződést írunk alá, a Somnis Kiadó hivatalos szerzőjévé válhatsz, mely azt is jelenti, hogy könyved kiadásának költségeit a Somnis Kiadó száz százalékosan fedezi, egy szerződésben meghatározott szerzői előleg megfizetése után. A szerzővé válás magában foglalja az alábbiakat:

– a könyvkiadás lebonyolítása

– szerkesztői munkálatok ellátása

– a nyomdai folyamatok kezelése

– a szerzői marketinget

– a szerzői oldal kezelését

– hirdetési kampányok kezelését

– plakátok és promóciós termékek kezelése

ELŐNYÖK

Szerződött alkotónkként a teljes kiadási folyamatot a kiadó bonyolítja le, így nincs dolgod a bonyolult marketing és értékesítési folyamatokkal.
A kiadó továbbá vállalja, hogy a könyvek után gyártása esetén kapcsolatot tart a nyomdával és természetesen az értékesítési partnerekkel.
A kiadási folyamat csupán egy jelképes előzetes pénzbefektetést igényel a szerzői előleg megfizetésének erejéig. Az értékesítés után minden hónapban 30%-os részesedésed érkezik az eladásokból az általad előzetesen megjelölt számlaszámra. Abból élhetsz, amiből mindig is szerettél volna. Főállású íróvá válhatsz!

HÁTRÁNYOK

Szerződött alkotónkként a profit nem lehet száz százalékban tiéd, mivel a kiadó a teljes kiadási tevékenység alatt felmerülő költségeket fedezi az eladások után érkező bevételből, valamint felszámol egy 70%-os munkadíjat. Ez azt jelenti, hogy a könyved profitjából havonta 30% részesedést kaphatsz, mely még így is egyedülállónak számít a piacon. A szerzői jogaidat bár teljes mértékben gyakorolhatod, ettől eltekintve a szerződésben hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a Somnis Kiadó szabadon átdolgozza, újra kiadja és módosítsa a könyvedet a TE hozzájárulásoddal.

SZERZŐI MAGÁNKIADÁS

A szerzői magánkiadás opciónkat választva a profit 100%-a a te zsebedbe vándorol. Abban az esetben, ha ezt választod nem kérdéses, hogy ki fogjuk-e adni a könyvedet. Ahhoz, hogy a folyamatot elindíthassuk azonban meg kell fizetned előre a kiadás várható költségeit. Ez tartalmazza az alábbi folyamatokat:

– szerkesztés

– korrektúra

– szakmai lektorálás 

– grafikai tervezés (illusztráció)

– borító tervezés 

– konzultáció

– nyomdai előkészítés (tördelés)

– nyomdai folyamat lebonyolítása 

– 10 db tiszteletpéldány + E-book

A szerzői magánkiadás költsége függ az oldalszámodtól, a projekt bonyolultságától, a végleges darabszámtól illetve attól, hogy igénybe kívánsz-e venni értékesítési partnereket könyved kinyomtatására. Ennek megfizetése a folyamat megkezdése előtt egy előzetesen meghatározott előleg letétele ellenében történik.

ELŐNYÖK

A kiadás után eldöntheted mennyi könyvet szeretnél nyomtatni. Ezen példányok nyomtatása előtt megtervezheted várható profitodat, amely 100%-ban a te zsebedbe kerül. A Somnis Kiadó vállalja a későbbi példányok után nyomtatását, amennyiben kifutott egy  adott darabszámú rendelés. A rendelés mellé kapsz egy alap marketing csomagot, amibe beletartozik egy interjú videó készítése, és megjelenési lehetőség egy hónapig a Somnis Kiadó weboldalán, valamint Facebook és Instagram posztok (egy héten 2 darabot egy hónapig).

HÁTRÁNYOK

Bár a nyomdai folyamatokat a Somnis Kiadó bonyolítja a költséget te állod, valamint az után-nyomtatásra a kiadó felszámol egy 20%-os munkadíjat. Ezt az opciót tehát főleg vállalkozóknak ajánljuk, akik a saját brandjük építésébe kívánnak befektetni, vagy üzlet szerűen szeretnék értékesíteni a saját könyveiket. Bár a kiadás mellé jár egy alap marketing csomag, a kiterjedtebb csomagjaink, melyekkel hasonló eredmény érhető el, mint a szerződéses kiadás esetén, szintén külön költséget jelentenek, amennyiben partnerünk kívánja megvásárolni.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KIADÁS?

JELENTKEZZ SZERZŐNKNEK ITT!

Jelentkezésedet követően ügyintézőnk felveszi veled a kapcsolatot egy-két napon belül e-mailben. A Jelentkezés után kérni fogunk tőled egy rövid szinopszist (történet leírást) az ötletedről, melyet el nem fogadott jelentkezés esetén a Somnis Kiadó azonnal töröl. A szinopszishoz küldj nekünk egy rövid kivonatot a könyvedből, hogy meg tudjuk vizsgálni az írói stílusodat.

Legyen ez a rész mindig reflexív, és ajánlott a mű egyik kardinális fejezetéből kivenni (lehet ez az első fejezet, vagy éppen a klimax fejezet). 

A kapcsolatfelvételi e-mail tartalmazni fog egy online kitöltendő űrlapot a műved fontosabb paramétereit bekérve tőled. 

A Könyvkiadás lépései:

1. Lépés: Leadod a jelentkezésed az itt megjelölt űrlapon. Írd bele az üzenetbe, hogy szerződéses szerzőnkké szeretnél válni!

2. Lépés: Kollégánk felveszi veled a kapcsolatot e-mailben, ahol kér tőled írásban egy rövid összefoglalást művedről és kiküld neked egy űrlapot, amit ki kell töltened, és visszaküldeni nekünk elbírálásra (mindig bizonyosodj meg arról, hogy küldesz egy rövid kivonatot a művedből)

3. Lépés: Elbíráljuk a jelentkezésedet, és abban az esetben, ha a kiadó úgy dönt befogadja a művedet, kollégánk telefonon felveszi veled a kapcsolatot és személyes megbeszélés után egyeztetjük a szerződési feltételeket.

4. Lépés: Megkötjük veled a szerződést, és könyved születésének kezdeti lépései kezdetüket veszik.

5. Lépés: Átküldöd nekünk a kéziratodat.

6. Lépés: Szerkesztőnk javaslatokat tesz a tartalmi elemek javítására és a szöveg további gondozására.

7. Lépés: A szerkesztő által javított verziót a szakmai lektor átolvassa, és tovább finomítja, a korrektor javítja a nyelvtani hibákat.

8. Lépés: A lektor a harmadik átdolgozás után a kéziratot továbbküldi a tördelőnek.

9. Lépés: A tördelő befogadja az esetleges illusztrációkat, és betördeli a könyvedet.

10. Lépés: Időközben megigényeljük az ISBN számot, és elkészítjük a borítótervet, melyet jóváhagyásod után továbbküldünk a nyomdának, a tördelő által nyomdai folyamathoz előkészített belívvel együtt.

11. Lépés: A nyomda fogadja a borítót és a belívet, majd elkezdik a könyved gyártását.

12. Lépés: Hozzávetőlegesen 3 hét múlva a nyomda kiküldi a kész könyveket, és a kezedbe foghatod alkotásodat!

MARKETING CSOMAGOK

Marketing csomagaink szerzők, vállalkozók és cégek rendelkezésére állnak. Fő tevékenységünket a közösségi oldalakon végezzük. Egyedülálló VIS (Viral Influencer Sales) logikával dolgozunk, melynek lényege, hogy ügyfeleink termékeit, illetve szolgáltatásait virális formában belső influencereink segítségével hirdetjük. Ez természetesen lehetőséget ad arra is, hogy ügyfeleink saját maguk is influencerekké váljanak. Ezt dinamikus videó kontentjeinkkel és videó interjúk segítségével indítjuk útjára. A Somnis Kiadó által biztosított marketing platform ezzel szemben nem tér el egyik; a piacon megtalálható marketing platformtól sem!

A Somnis szerződéses alkotói részesülnek a Deluxe csomagunk minden előnyéből.

FONTOS: A marketing csomagok időtartama egy hónap.

ÉRDEKEL MARKETING AJÁNLATUNK EGYIKE?

Hagyj nekünk üzenetet, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

VISZONTELADÓI ÉRTÉKESÍTÉS

KÖNYVKIADÓ VAGY? VISZONTELADÓT KERESEL? NE LEGYÜNK EGYMÁSNAK KONKURENCIA!

Manapság nehéz olyan viszonteladókat találni, akik nem csupán a lenyúlásra mennek. Online könyvesboltunk remek lehetőséget kínál minden olyan értékesítő, terjesztő, alkotó és kiadó számára, aki érdekelt könyvei eladásában! Mi elhelyezzük az oldalunkon termékeidet, rajtunk keresztül megvásárolják, és a te eladásodból mi csupán 20%-ban részesedünk. Jól hangzik? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

info@somnisbooks.hu

 

AFFILIATE RENDSZER

Szeretnél nekünk segíteni az eladásban? Részesedni kívánsz a Somnis Kiadó nyereségéből? Csatlakozz Affiliate Marketing programunkhoz, melynek keretein belül az oldalunkon szereplő bármelyik könyvet árusíthatod. Jól olvastad! BÁRMELYIKET!

Ahhoz, hogy affiliate partnerünk legyél célszerű adószámmal rendelkezned, vagy vállalkozónak lenned. Minden egyéb esetben a hatályos rendelkezések alapján évi 600 000 Ft- ig internetes keresetnek minősül bevételed, és így adómentes.

Affiliate partnerünkként minden eladás után 10% jutalékot kapsz.

HOGYAN MŰKÖDIK A RENDSZER?

1. Lépés

Jelentkezésed leadása után e-mailben kapni fogsz tőlünk egy regisztrációs űrlapot, melynek kitöltése után a Somnis Kiadó minősít a programban való részvételre. Abban az esetben, ha megfelelt minősítést kapsz, a jelentkezésedet elfogadtuk, és a következő lépés vár rád.

Abban az esetben, ha jelentkezésed nem megfelelt minősítést kapott, úgy kapni fogsz egy e-mailt, melyben indoklást kapsz a jelentkezésed el nem fogadásáról. Itt még korrigálhatod a jelentkezésedet, és újra bíráljuk. Három elutasítást követően azonban a jelentkezést érvénytelennek minősítjük!

2. Lépés

E-mailben kapni fogsz tőlünk egy szerződést, melynek aláírását követően a Somnis Kiadó regisztrál téged az affiliate rendszerébe.

3. Lépés

A sikeres regisztrációt követően kapni fogsz tőlünk egy promóciós kódot, melynek használatával minden vásárló 5% árengedményben részesül a teljes vásárlása után. A promóciós kód beírásával azonosítjuk az affiliate regisztrációdat, és a hónap végén a PayPal rendszerén átküldjük a jutalékodat!

HOL HASZNÁLHATOD AZ AFFILIATE PROMÓCIÓS KÓDOT?

Íme egy-két tuti tipp, hol használhatod fel az affiliate promóciós kódodat:

– Készíts egy Facebook oldalt, ahol hirdeted termékeinket, és alkalmazz hirdetéseket az oldal népszerűsítésére!

– Oszd meg a blog posztjainkat, melyekben népszerűsítjük könyveinket, a Facebook posztba írd ki, hogy a kód használatával mindenki 5% árengedményben részesül a teljes vásárlásból!

– Készíts Youtube videót, ahol népszerűsíted az oldalunkat. A videód leírásában helyezd el az affiliate promóciós kódot!

– Instagramon posztolj az oldalunkról, és tageld be a promóciós kódunkat!

HIRDETŐ FELÜLET 

Hiszel még a régi módi hirdetésekben és a bannerekben? Tetszik a Somnis Kiadó blogja? Add fel nálunk hirdetésed!

Képekkel és bannerekkel tudunk téged megjeleníteni blog oldaunk oldalsávjában. 

MIÉRT ÉPPEN A BLOG OLDALON?

Azért, mert a Somnis Kiadó csapata a blogot folyamatosan frissíti és napi szinten többezer embert ér el általa. A blogjaink oldalsávjában elhelyezkedni azért is megéri, mert általunk előnyben részesített partnerekként tekinthetnek rád, és ha a céljaink megegyeznek, akkor olvasóközösségünk könnyen válhat a te vásárlóközönségeddé is!

HOL TUDOK MÉG MEGJELENNI?

Egyszeri támogatónkként jelenj meg bármelyik 5 készülő Somnis Könyv borítóján, illetve a Somnis Könyvek támogatói oldalán! A támogatoó rendszerről itt bővebben olvashatsz!

ARCULATTERVEZÉS

Van egy márkád? Pontosabban még csak a fejedben létezik? Mondd el nekünk mi az ötleted, és mi megvalósítjuk neked! A Somnis lelkes grafikus csapata létrehozza a logódat, arculati elemeidet, megírja neked a marketing szövegeidet és még a repi termékeidet is legyártja neked!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Saját arculat, egyszerűen, gyorsan, stresszmentesen!

Weboldal készítés, üzemeltetés, webshop, webdizájn?

Bármire van is szüksége, nálunk megtalálja! Kiváló dizájnerünk és profi marketinges csapatunk közös erővel dolgozik azon, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásban részesüljenek.  Oldalaink jogtiszták, keresőoptimalizáltak, vásárló centrikusak.

Nézzen szét a referenciáink és a csomagjaink között, hogy Ön is megtalálja a cége számára leginkább megfelelő ajánlatunkat!