Oldal kiválasztása

Balog Krisztina

Grafikus művész, író

Ki vagyok én?

Már egészen kicsi korom óta szerettem rajzolni, festeni. Már általános iskola mellett is művészeti magániskolába jártam, ahol különféle képzőművészeti technikákat sajátítottam el, mi több megtanultam ezeket ötvözni is.

Gyakorlatilag 14 éves koromtól 21 éves koromig másodoktató voltam a Suvadás hagyományőrző táborban, azóta pedig különböző táborokban (Így a sajátunkban is) főoktatói tevékenységet folytatok. A középiskola megtanította a rajz és a festészet alapjait, bár akkoriban (talán a leterheltség miatt) a hátam közepére sem kívántam az egészet.

A főiskolai és egyetemi éveim alatt szerettem meg úgy ténylegesen a rajzolást, talán a leghíresebb rajzocskáim a Méhecskék, melyek magyar szóvicceken alapszanak (The Bees). Ugyanebben az időben kezdtem el próbálkozni az írással, annak hatására, hogy a 2015-ös Jónás Irodalmi Est-ről készített tudósításomat az egyetemi lap publikálta, és Jónás Zoltán elismerő köszönetében bíztatott, hogy folyjak bele komolyabban az írói munkába.

Miután egy fitness cégnek több, mint két évig írtam reklámszöveget, 2019 Júliusában úgy döntöttem, hogy egy finomabb irányvonallal, a gyerekmesékkel is megpróbálkozom, amihez rengeteg illusztráció adott volt. Ekkor talált meg a Somnis Publishing kiadó, akikkel egyeztettük az ötleteinket és végül megszületett az első könyvem, a Világalakító.

A gyerekmesék stílusában abszolút magamra találtam, imádtam megírni a történeteket, megrajzolni az édes kis figurákat, és a szinezőket is, melyek egytől egyig szívvel lélekkel készültek!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet a munkásságom, tekints bele a könyveimbe, vagy nézd meg a művészeti munkáimat a Facebookon!

BEMUTATKOZIK SZERZŐNK

KÉRDÉSED VAN?

Amennyiben szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot lehetőséged van üzenetet hagyni nekem az alábbi űrlapon. Ügynököm készséggel veszi fel veled a kapcsolatot!

KÖNYVEIM

Olvasd el legújabb könyvemet!

Legújabb foglalkoztatókönyvem a Világalakító most jelent meg e-book formában, és hamarosan elérhetővé válik fizikai könyvként is!

{

Irónia
Nem beszélek hasonlatokban, mert nem szeretném, hogy a gondolataim délibábját kergessétek.