Oldal kiválasztása
Szülőként a legjobbat akarjuk a gyermekeinknek, és sokszor bizony még mi magunk sem vagyunk arról meggyőződve, hogy mi is ez a jó. Léteznek egyáltalán valódi receptek? Mi az, amivel nem cseszem tönkre a gyermekem egész gyerekkorát? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a Világalakító.
Rohanó világunk személytelenségében és a mindennapi események forgatagában döglődő ember komoly nehézségnek van kitéve, amikor gyermeknevelésre adja a fejét. Bár csemeténknek mindig a lehető legjobbat akarjuk adni, és próbáljuk az életre a lehető legjobban felkészíteni, mostanában ha akarjuk, ha nem, a multimédia veszi át az erkölcsi nevelés oroszlán részét.

És ebben a forgatagban megszólalt Borsod-Abaúj-Zemplén megye szívéből, a hegyek gyönyörű lankái mögül egy ózdi grafikus művésznő, aki egy az egyben odapakolta a véleményét a mai helyzetről!

Gyakorlatilag eljutottunk oda, mint a középkor

Balog Krisztina művésznő a Világalakító című könyv megalkotója céljául tűzte ki, hogy a jövő generációját megpróbálja a szülők nevelésén keresztül kirántani ebből a negatív tendenciából.

Olvasni igenis kell, ahogy azt az alábbi videóban nagyon jól elmondja, valamint a szülő felelőssége, hogy a gyerekének megszabja a helyes erkölcsi irányvonalakat, ezt teszi ez a könyv is! Tekintsd meg az alábbi videót, és ismerd meg a szerzőt!

A Világalakító című könyv, ahogy a nevéből is sejthető egyedülálló üzenetet juttat el a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt, hogy közösen egy szebb világot építsünk. Ezt úgy éri el (mert igenis eléri), hogy a kicsiket megtanítja az erkölcsös viselkedésre az állatmesék varázslatos világával, a szülőknek pedig tanít egy roppant kemény leckét!

Tölts igényes időt a gyermekeddel!

Meséi között a legfőbb témák:

  • Érzelmi nevelés
  • A külső nem minden
  • Hogyan kezeld a bántást
  • Hogyan építs baráti kapcsolatokat
  • Elfogadás (a Vak vakond lebilincselő történetén keresztül)
  • Mindenki tehetséges valamiben
  • Jogod van az életedhez
  • Mindenki a saját élete hőse
  • A világodat te alakítod

Hogy miért pont az állatmesék?

Krisztina elmondta nekünk, hogy maga is szereti az állatokat, közülük az egyik kedvencével, a bagollyal több mesét is írt a Világalakítóba. A fabulák világában az állatok mindig egyfajta emberi tulajdonságot hivatottak kissé karikaturisztikusan ábrázolni a mesebeli szereplők tettein keresztül. A hagyományos állatmesék mindig bírnak egy tanulságos üzenettel egy csattanó formájában, ez a Krisztina meséiben sincs másképp. Eltekintve azonban a klasszikus meséktől a szerzőnk meséi beemelik a multimédia világát is a történetbe, ettől téve azt sokkal huszonegyedik századibbá, és a gyerekek számára is élvezhetőbbé.

 

Mit ajánl még a Világalakító a gyerekeknek?

A Világalakító nem csupán egy mesekönyv, számos szuper foglalkoztató és érzékenyítő feladatot is tartalmaz, valamint az alkotó által készített kifestőket, mellyel a gyerekek valóban megalkothatják saját világukat a könyvben.

Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy a Világalakító egy igazán remek lehetőség az egész családnak a közös játékra és kikapcsolódásra. Ha úgy érzed te is elmerülnél a könyv lebilincselő világában, vásárold meg az e-bookot most!

Az alábbi linken pedig jelentkezhetsz a Világalakító Facebook csoportba, melyen keresztül azonnal értesülhetsz előértékesítési kampányunkról 250 db könyvünkre! Ne hagyd ki a lehetőséget!